Scoala Gimnazială "Grigore Antipa"
Botosani, Botosani

Prezentare

ȘCOALA GIMNAZIALĂ GRIGORE ANTIPA” BOTOȘANI

 

      Între anii 1989 – 1992 s-a construit în Botoșani, în cartierul Bucovina Școala Gimnazială Nr. 6, care din  11 iunie 1996 a primit numele marelui savant Grigore Antipa.

     La 1 septembrie 1992, erau înscriși 1900 de elevi care împreună cu  85 de cadre didactice au primit binecuvântarea I.P.S Daniel al Moldovei pentru activitatea ce aveau să o desfășoare.

     Numărul elevilor a crescut progresiv iar în  anul școlar 1996-1997, a ajuns la 2452 de elevi pentru ca apoi să scadă la jumătate. În  ultimii ani numărul elevilor e stabil de aproximativ 1000.

      Școala se bucură de un prestigiu bine meritat ca urmare a rezultatelor obţinute an de an de elevii noştri atât la olimpiadele şi concursurile judeţene şi naţionale.

 

„Pune baze solide viitorului tău într-o școală la standarde europene!”

Galerie foto

Diorame realizate de elevii scolii. Dioramele sunt creatii ale copiilor si infatiseaza diferite medii de viata. In cadrul aceleiasi activitati s-a desfasurat si un concurs de fotografie, pe teme ECO. În cadrul zilelelor școlii, 5-9 decembrie, Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani a organizat Simpozionul Fii ECO! Fii CREATIV! DESCOPERĂ-L PE ANTIPA!
Elevii  au prezentat lucrari pentru secțiunile de creație plastică „Mirifica lume a apelor”, creații decorative „Medii de viață”, creații literare,„Fantastic și imaginar în lumea apelor”, eco-fotografie „Viața în natură” Diorame realizate de elevii scolii. Dioramele sunt creatii ale copiilor si infatiseaza diferite medii de viata. In cadrul aceleiasi activitati s-a desfasurat si un concurs de fotografie, pe teme ECO. În cadrul zilelelor școlii, 5-9 decembrie, Școala Gimnazială „Grigore Antipa” Botoșani a organizat Simpozionul Fii ECO! Fii CREATIV! DESCOPERĂ-L PE ANTIPA!
Elevii  au prezentat lucrari pentru secțiunile de creație plastică „Mirifica lume a apelor”, creații decorative „Medii de viață”, creații literare,„Fantastic și imaginar în lumea apelor”, eco-fotografie „Viața în natură”