Gimnaziul Oneşti, Hânceşti
Mereşeni, Hînceşti, Republica Moldova

Ştiri şi evenimente

Colaborare Oneşti - Todireşti, Vaslui

28 Sep 2017

La data de 23 septembrie în incinta Gimnaziului Oneşti a avut loc semnarea protocolului de colaborare cu Şcoala Gimnazială "Gheorghe Cioată" din Todireşti, Judeţul Vaslui. La evenimnt a fot prezentă dna profesor Elena-Lăcrimioara Danalache, profesori şi elevi din gimnaziu. Uremază implementarea proiectului educaţional "Caravana prieteniei". Oaspeţii din România au venit cu un lot de carte pentru completarea bibliotecii şcolare şi materiale didactice pentru lecţiile de istorie...

Descărcaţi fişierul (doc) - 28KB

Cadou original pentru profesorii de la Oneşti

07 Sep 2017

Vinerea trecută, toate instituțiile de învățământ au sărbătorit prima zi de școală și ziua cunoștințelor. În timp ce majoritatea și-au dăruit buchete de flori, administrația și elevii din cadrul Gimnaziului Onești au fost mai originali, dăruindu-le profesorilor câte un abonament la ziarul raional... Detalii pe http://www.curierul.md/index.php/tiri/comunitate/item/2370-cadou-original-pentru-profesorii-de-la-onesti

Laureaţi la Florile dalbe

29 Jun 2017

Recent a fost organizată Gala Laureaţilor la redacţia săptămânalului pentru elevi "Florile dalbe". Elevii din Gimnaziul Oneşti au devenit laureaţi la concursurile republicane propuse. La pagina de educaţie civică "Drepturile mele, ce să fac cu ele"  de locul III s-a învrednicit Cătălina Leaşcenco. Deasemnea laureaţi au devenit elevii şi datorită participării la concursul propus în pgina pentru adolescenţi "Junior". La Concursul "Am un hobby" laureaţi au devenit Liuba Pozneacov şi Crisitna Vintilă.


Felicitări elevilor şi profesorului-coordonator Sergiu Ştefan! La mai mult şi la mai mare

Laureaţi la Concursul Naţional de Ecologie

28 Jun 2017

Recent a avut loc Gala Laureaţilor Concursului Naţional "Ecologia-n versuri, proză şi culoare". Ne bucură faptul că şi elevii noştri sunt printrre cei mai buni laureaţi. La secţiunea poezie, cl 8-9 cu locul I a fost decernată Natalia Bâlea, locul II  - Liuba Pozneacov, iar la secţiunea proză, cl 5-7 de menţiune s-a învrednicit Ana Vasluian. Le spunem tuturor felicitări şi succese în continuare!

LUNA OLIMPICĂ ORGANIZATĂ LA ONEŞTI

24 May 2017

Luna olimpică a fost marcată prin activităţi sportive interesante, ghidate fiind de profesorul de educaţie fizică Dumitru Moşneaga. Pe ct de voinici sunt viitorii olimpici au demonstrat-o băieţii prin ridicări la bara fixă, iar fetele la flotări. Orice sportiv trebuie să dovedească şi faptul că e un bun atlet. De aceasta ne-am convins în cadrul alergărilor de viteză şi de rezistenţă. Ca să fie mai interesante şi variate competiţiile elevii s-au întrecut la săriturile în lungime de pe loc şi cu elan. Activităţile sportive s-au încheiat cu un meci amical de volei între echipa de profesori şi echipa de elevi, la care au demonstrat că ştiu să mânuiască mingea cu dibăcie.

sari la pagina