Clubul Copiilor Câmpulung
Campulung, Arges

Prezentare

CLUBUL COPIILOR CÂMPULUNG MUSCEL

 

 

Clubul Copiilor Câmpulung este o unitate şcolară a Ministerului Educaţiei şi Cercetarii si este subordonat Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.

Clubul Copiilor este o instituție de educație extrașcolară/nonformală cu tradiție, care oferă tuturor copiilor și elevilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani interesante și diverse activități educative și recreative, în domenii de larg interes: cultural-artistic, tehnico-științific și sportiv-turistic.

Galerie foto

Oferta educationala pentru 2018-2019 Demonstrație de zilele municipiului Câmpulung Muscel ! STOP bullying ! Activitati Cercul pedagogic din 10 mai 2018 Elevii coordonati de d-na prof. stela Cegorean Pe scena la Festivalul de teatru "Gheorghe Dinica", 5 mai 2018 Demonstrație de zilele municipiului Câmpulung Muscel ! STOP bullying ! Activitati Cercul pedagogic din 10 mai 2018 Elevii coordonati de d-na prof. stela Cegorean Pe scena la Festivalul de teatru "Gheorghe Dinica", 5 mai 2018 Demonstrație de zilele municipiului Câmpulung Muscel ! STOP bullying ! Activitati Cercul pedagogic din 10 mai 2018 Elevii coordonati de d-na prof. stela Cegorean Cercul de cultura si civilizatie engleza