Gradinita cu program normal Garoafa
Garoafa, Vrancea

Activităţi

Școala altfel

Preșcolarii de la Grădinița cu program normal Garoafa, în parteneriat cu preșcolarii de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 1 Focşani au desfăşurat în cadrul programului numit ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!” activitatea ”Sărbătorim Paștele împreună!”. Activitatea face parte din cadrul Proiectului educațional extrașcolar ”Prietenie și culoare”.

Ca scop s-a urmărit stabilirea unor relații de colaborare și prietenie între preșcolari de la unități de învățământ diferite, prin derularea în comun a activității, iar ca obiective educaționale: promovarea dialogului și a comunicării între preșcolarii celor două instituții; stimularea și promovarea capacităților creatoare ale preșcolarilor prin intermediul expozițiilor cu lucrări artistico-plastice.

Acțiunea a cuprins mai multe activități: ”CEL MAI FRUMOS OU ÎNCONDEIAT” - concurs decorare; ”TABLOUL IEPURAȘULUI!” - rezolvare puzzle; ”COȘULEȚE PENTRU MASA DE PAŞTE” - confecţionare de ornamente; ”DANSUL IEPURAŞILOR” - concurs de dans