Scoala Gimnaziala Nr.9 ,,Nicolae Orghidan" Brasov
Brasov, Brasov

Activităţi

6 Decembrie- Ziua Școlii

Vineri, 6 decembrie 2013, am sărbătorit, odată cu Sf. Nicolae și ziua școlii, prilej cu care toate clasele au organizat activități diverse, pline de creativitate, veselie și implicare: expoziții, programe artistice, sesiuni de comunicări, carnaval. Mulțumim tuturor celor implicați și...vă așteptăm la anul !

 

 

 


 

 

ZIUA UNIRII

 

În data de 28 noiembrie 2013, elevii școlii noastre au prezentat un moment artistic în cadrul spectacolului dedicat Zilei Unirii Bucovinei cu România, la Cercul Militar Brașov. Evenimentul a fost organizat de Asociația Cultul Eroilor, filiala Brașov.

 


Aniversarea a 26 de ani de la Revolta anticomunistă brașoveană

Elevii claselor a VIII-a ai Școlii Gimaz. Nr. 9 ,,Nicolae Orghidan"  au marcat implinirea a 26 de ani de la Revolta anticomunistă din anul 1987 a muncitorilor bra-

șoveni printr-o dezbatere la care a participat, ca invitat de onoare, dl. Florin Postolachi, președintele Asociației 15 Noiembrie 1987.


CONCURSUL ECOŞCOLARUL- 15 noiembrie 2013- 20 mai 2014 

 

 

Săptămâna prevenirii criminalităţii

30 septembrie – 4 octombrie 2013


Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN BRASOV a organizat la Şcoala Gimnazială nr. 9 din municipiul Braşov o manifestare educativă care a constat în prezentarea unei piese de teatru şi a unor filme preventive care au avut ca temă violenţa în şcoală, elevilor din clasele a III-a şi a IV-a. Piesa de teatru a fost prezentată de elevii claselor a VIII-a. De asemenea, elevii claselor mai mari au prezentat celor mici modalităţi de petrecere a timpului în pauzele dintre ore (jocuri) astfel încât cei mici să evite situaţiile conflictuale şi incidentele în care pot fi implicaţi.

 

 

 

Let' do it, Romania !- 28 septembrie 2013

Make your own slideshow at Animoto.


Săptămâna ,,Să fii altfel, să fii mai bun" - 2012/2013

 

Activităţile desfăşurate de elevii şcolii în cadrul proiectului ,,Apa- o minune"

 

http://issuu.com/cornelia13/docs/calatoria_picaturii_de_apa?mode=window

Certificatul ŞCOALĂ EUROPEANĂ, 2012