Gradinita cu program normal Nr.3 Jibou
Jibou, Salaj

Activităţi extracurriculare

Activităţile de tip extraşcolar pot constitui un indicator atât al interesului copiilor de a participa la acestea, de a şti, de a învăţa jucandu-se impreuna, de a se antrena, de a-şi dezvolta potenţialităţile etc., cât şi un semn al motivaţiei profesionale şi simţului datoriei manifestat de cadrele didactice în aria activităţii lor profesionale. Impresionează marea varietate a activităţilor desfăşurate, numărul mare al acestora, participare voluntară largă a copiilor, implicarea susţinută a cadrelor didactice,parintilor,comunitatii locale.
Iată o listă de activităţi de tip extraşcolar desfasurate de gradinita noastra : ateliere de lucru-origami, serbari , aniversari, concursuri tematice, competitii sportive,expoziţii (de artă plastică) vizionări de spectacole de teatru, filme, grup vocal, dans romanesc,tiganesc,modern,Educaţie sanitară,SANITARII PRICEPUTI,,,Educaţie rutieră,Acţiuni umanitare ,,DAR DIN DAR,,
Factorii de ordin cultural care determina specificitatea si etosul acestei institutii se regasesc in fiecare luna, in activitatile desfasurate sub forma de concursuri, jocuri sau alte forme de manifestare a creativitatii, imaginatiei si libertatii copilaresti. Se organizeza o serie de concursuri cu diferite prilejuri(iarna- concurs de saniute, de 1 iunie concursuri sportive, desene pe asfalt). In fiecare an la inceputul lunii mai se organizeza Serbarea Primaverii- o sarbatoare la care participa copii, cadre didactice, parinti, autoritatile locale, pentru a se bucura impreuna de gingasia si frumusetea acestui anotimp.