Şcoala Postliceală Sanitară "Carol Davila" Târgovişte
Targoviste, Dambovita

Proiecte educaţionale

Concurs cu premii

Concursul cu premii s-a desfăşurat în cadrul proiectului autofinanţat cu titlul: „Profesia mea de asistent medical”, în preajma Sărbătorilor de iarnă, pe data de 17-19 decembrie 2014, la care au participat elevii Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” Târgovişte, de la Calificările profesionale: Asistent medical generalist şi Asistent medical de farmacie. În cadrul concursului s-au elaborat subiecte din modulele de specialitate conform standardelor de pregatire profesională.

Elevii au demonstrat o bună stăpânire a cunoştinţelor de specialitate, iar rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. Astfel, s-au acordat premii tuturor elevilor participanţi, constând în diplome şi cărţi de specialitate.

 

Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” a încheiat 10 parteneriate, dintre care 6 sunt cu instituţii şi organisme locale:

1. Protocol de colaborare cu Asociaţia de prietenie TOF (Târgovişte – Orvault – Franţa - Promovarea limbii franceze pentru comunicare în rândul educabililor.- 2014/2015;

2. Protocol de colaborare cu SCM Carol Davila Târgovişte şi Crucea Alb-Galbenă, filiala Târgovişte - Persoane de contact:  As. Cursaru Monica;

3. Protocol de colaborare cu Mănăstirea Dealu, Târgovişte – (reprezentanţi: Maica Stareţă şi Maica Chindriş Anuţa).

4. Protocol de colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa;

5. Protocol de Parteneriat Educaţional  încheiat cu Şcoala Postliceală Sanitară “CHRISTIANA”  Zalău.

6. Protocol de Parteneriat Educaţional  încheiat cu Şcoala Postliceală Sanitară “Carol Davila” Petroşani.

7. Parteneriat cu Primăria – contract Nr.3/2002,Hot.222/26.09.2001; contract realizat pe 25 de ani; (vezi contabilitate).

8. Parteneriat cu Spitalul de Urgenţă Târgovişte - persoane de contact: Dr.Petrescu Radu-Manager,

Ec.Silviana Marin director financiar contabil;  Nr.388/11.09.2014

9. Contract cu Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu”, Târgovişte- act adiţional nr. 1/2009 la contractul  de închiriere Nr. 33/505/2009.

10. Protocol de colaborare cu Crucea Alb Galbenă Bucureşti;

10. Acord de parteneriat cu SeniorNet şi Asociaţia Habilitas, reprezentată prin vicepreşedinte Rodica Leontina Căciulă, responsabil conţinut tematic. Nr. 28/20.01.2015