Scoala Gimnaziala Pietroasa
Pietroasa, Timis

Proiecte educaţionale

Proiectul Let's do it,Romania!- de responsabilizare ecologica- a adunat mare parte din elevii scolii noastre intr-o actiune de curatare a albiei raului si a potecilor din padure. Sa lasam natura asa cum a fost creata, fara interventia omeneasca.

Proiectul ACES-Building bridges in the society- program de responsabilizare sociala si de cetatenie activa ce include 15 tari din centrul si estul Europei.

Proiectul ESFALP- European Schools for a Living Planet- program de eco-civilizatie si de educatie ecologica in care participanti din 11 tari europene participa la activitati comune de reducere a impactului asupra mediului inconjurator.

Proiectul PROFI TE PREMIAZĂ- de dotare a scolilor din judet cu rețelistică și netbook-uri.

Proiectul Multilateral Comenius FOOD4LIFE, derulat de către Școala Gimnazială Pietroasa in perioada 2012-2014 impreuna cu școli din Spania, Slovenia, Grecia, Italia, Franta.

Proiectul Stop Violenta in Scoala Mea, sustinut de ISJ Timis si de inspectoratul judetean de Politie Timis

Proiectul Multilateral Comenius EUniting Voices- desfasurat de scoala structura Crivina de Sus, in perioada 2013-2015, impreuna cu scoli din Marea Britanie, Franta, Spania, Germania, Turcia, Polonia, Bulgaria si Italia.

Proiectul Our Forests- Our Future- derulat de catre Scoala Gimnaziala Pietroasa in perioada 2014-2017, cu participarea a 6 scoli europene din Finlanda, Lithuania, Spania, Portugalia, Romania și Olanda.

Proiectul EUrope in My School- KA1 strategic partnership desfasurat pe perioada 2015-2017, in care profesori din scoala noastra participa la cursuri de formare in unitati de primire din strainatate.