Scoala Gimnaziala Pietroasa
Pietroasa, Timis

Dotări

Scoala cu clasele I-VIII, Pietroasa isi desfasoara cursurile in 3 corpuri de cladire: cladirea gradinitei, cladirea noua a scolii primare si cladirea scolii gimnaziale.

In cladirea gimnaziului dispunem de 5 sali de clasa,un laborator de informatica,un birou pentru serviciul de secretariat,grup sanitar cu apa curenta, cancelarie, biroul directorului si un depozit pentru lemne.La acest corp de cladire s-au executat renovari capitale, tencuieli exterioare si reparatii la acoperis in anul 2007. In anul 2009 s-a construit si corpul de cladire al scolii primare, pana atunci cursurile desfasurandu-se intr-o cladire de lemn, veche, apartinand bisericii.

Scoala dispune de o biblioteca scolara-aproximativ 5600 de volume-fara a avea insa o sala de lectura.

Laboratorul de informatica este dotat cu 22 de calculatoare, neconectate la Internet, deoarece in sat nu exista posibilitatea unei asemenea conexiuni.

In cadrul Proiectului pentru Invatamant Rural,am primit mai multe resurse de care aveam nevoie-calculator, imprimanta, videoproiector+ecran de proiectie, telefon+fax, radiocasetofon cu CD, televizor color, videorecorder.

In anul 2013 scoala a participat la concursul Profi te Premiaza, unde a obtinut locul I, premiat cu 15 netbook-uri si un router wireless pentru conexiune la internet.

Scoala este deservita de un numar de 3 microbuze scolare, care fac legatura intre satele comunei si Scoala Gimnaziala Pietroasa.