Scoala Gimnaziala Vinatori
Vanatori, Vrancea

Dotări

Şcoala şi-a deschis porţile la 17 septembrie 2007 în haine de sărbătoare. Localul şcolii este format din 8 sălii de clasă, din care două destinate grădiniţei, laborator de informatică, laborator de fizică-chimie, laborator de biologie, cabinet de istorie şi sală de sport, a fost renovat în totalitate. La deschidere a participat prefectul judeţului Vrancea, Dragoş Mircea.

În incinta şcolii, cu mijloace proprii s-a realizat biblioteca ,cu un număr de aproximativ 7500 volume şi sala de lectură, deschisă între orele 8-17.

Prin programele M.E.Cr.şi T. şcoala a fost dotată cu 10 calculatoare conectate la internet, videoproiector şi tablă interactivă. Şcoala dispune şi de centru de informare şi documentare realizat prin mijloace proprii.

Sala de sport, cu o suprafaţă de 54 mp este dotată cu echipamentul necesar.

Şcoala este dotată cu centrală termică proprie, are grup sanitar în incinta şcolii şi este autorizată sanitar.

În momentul de faţă sunt în program de reablitare alte trei unităţi şcolare de pe raza comunei, respectiv Grădiniţa u program prelungit Jorăşti, Grădiniţa cu program prelungit Petreşti şi Şcoala cu clasele I-VIII Mirceşti.

La 15 septembrie 2009 a fost finalizat şi localul de şcoală şi grădiniţă din localitatea Balta Raţei.

Începând cu semestrul al II-lea al anului 2007-2008 ,elevii satelor Balta Raţei şi Răduleşti beneficiază de transport cu microbuzul şcolii.