Gradinita cu program prelungit Nr.17 "Voinicelul" Vaslui
Vaslui, Vaslui

Prezentare

Grădinița este tărâmul de basm în care copiii sunt încurajați să viseze, să aibă încredere în ceea ce simt și să-și transforme visele în povestea lor de viață. Sunt îngrijiți și încurajați să-și dezvolte deprinderile de viață autonomă, iubiți și sfătuiți să iubească, învăţaţi și îndrumați să înveţe. Credem în excelenţă, inovație, responsabilitate și respect în actul educațional.

De asemenea, grădiniţa este o mică  societate, o a doua familie,  un loc unde se poate practica educaţia europeană, spaţiul unde se asigură  nu numai un volum  important de cunoştinţe, dar se formează şi mentalităţi moderne, deschise.

Grădiniţa este încadrată cu un număr de  14  cadre didactice calificate şi bine pregătite din punct de vedere  profesional.

Personalul didactic este entuziast, preocupat de aplicarea unor metode moderne  de instruire şi educare a copiilor.

Un aspect relevant îl constituie faptul că în rândul cadrelor didactice s-a instaurat un spirit de competiţie stimulativ, pe fondul creşterii  capacităţii angajaţilor de a forma o echipă.

Colectivului de conducere al grădiniţei s-a preocupat permanent de stabilirea unor relaţii constructive între educatoare şi părinţi.

Pentru informații suplimentare, așteptăm email pe adresa noastră: gradinita17vaslui@yahoo.com

Ne găsiți și pe facebook: Grădinița Voinicelul Vaslui

Galerie foto

Primaria municipiului Vaslui decembrie 2016 15 decembrie 2016 28 februarie 2015