Gradinita cu program prelungit Nr.23 Botosani
Botosani, Botosani

Prezentare

Gradinita Nr. 23 Botosani a fost infiintata in anul 1978. Incepand cu anul scolar 2001/2002, gradinita noastra aplica alternativa educationala "Step by Step". Aceasta alternativa presupune implicarea deosebita a parintilor in actul educational din gradinita, dar si participarea la diferite actiuni in parteneriat : gradinita- familie- comunitate.
Copiii din gradinita noastra sunt impartiti pe grupe conform varstei si dorintei parintilor. Astazi gradinita are 7 grupe conduse de 14 educatoare calificate si 7 ajutoare de educatoare competente care impreuna formeaza adevarate echipe de educatori.
Dotarea materiala a unitatii noastre este foarte buna avand in vedere ca din anul 2000, anual, suntem sponsorizati de o societate de binefacere din Selbitz- Germania.
Parintii copiilor sunt cuprinsi in Asociatia Parintilor si Educatorilor, cu personalitate juridica, asociatie in cadrul careia se organizeaza diferite actiuni educative, culturale, umanitare.


Galerie foto

In sala de grupa. Doamna educatoare Mihai Lidia. Grupa mica cu doamnele Cauneac Laura si Hrenciuc Dana. Cu doamna Taielup Geta. Profesor Belciu Silvia. In sala de grupa. In sala de grupa. La activitate cu doamna institutor Paula Palanceanu. Impreuna cu doamna educatoare Raileanu Iulica. In sala de grupa. In sala de grupa impreuna cu domnisoara educatoare Marinela Bursuc. In sala de grupa. La Biblioteca Judeteana impreuna cu prietena noastra, doamna bibliotecara Brandusa Cotet. Si noi sarbatorim Ziua Internationala a Apei. Iubim revista PIPO! Profesor Belciu Silvia. La activitate cu doamna institutor Paula Palanceanu. Impreuna cu doamna educatoare Raileanu Iulica. In sala de grupa impreuna cu domnisoara educatoare Marinela Bursuc. In sala de grupa. La Biblioteca Judeteana impreuna cu prietena noastra, doamna bibliotecara Brandusa Cotet. Iubim revista PIPO!