Gradiniţa cu program prelungit Riki-Priki
Resita, Caras-Severin

Prezentare

Grădinița cu Program Prelungit Riki-Priki Reșița (vechea denumire Grădinița cu Program Prelungit nr. 4 Reșița)  este o grădiniță de copii deschisă tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 ani și 6 ani. Înființată în anul 1970, Grădinița P.P. Riki-Priki a trecut prin multe transformări, a creat pentru mulți preșcolari amintiri de neuitat din copilărie, a ajutat la legarea de prietenii pe viață și a pus bazele educației pentru viitorii școlari!

Viziunea grădiniței: O grădiniţă deschisă înspre/ dinspre comunitate care oferă posibilitatea preşcolarului de a beneficia de o educaţie de calitate, într-un context european bazat pe valori, competenţă şi responsabilitate.

Misiunea: Promovarea unei politici de implicare activă a Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Riki-Priki” Reşiţa,în problematica reformei, cu accent pe stimularea performanţei, potrivit cerinţelor şi expectanţelor comunităţii.

Galerie foto

ne bucurăm împreună cu copiii! Doamnele educatoare asteapta prescolarii sa soseasca!!! Preșcolarii, părinții, bunicii au fost întâmpinați în prima zi a noului an școlar de personaje din poveste care i-au invitat să descopere împreună surprizele din fiecare sală de grupă... Festivitate de deschidere a anului școlar împreună cu Riki-Priki și personajele de poveste... In lumea minunată a poveștilor Iarna în curtea grădiniței Câteva imagini ale Grădiniței P.P. Riki-Priki Reșița Isteții și Steluțele au pășit în minunata lume a cărților ajutați de doamnele educatoare și de doamna bibliotecară Adina Bujor de la Biblioteca Municipala Resita! Dăm și interviuri...ce ne-a plăcut mai mult!!! Copiii au vizitat standurile prezentate de polițiști în Parcul Tricolorului Reșița Concurs regional de creatie plastică În cadrul Proiectului educațional de mediu „APA- sursa vieții” inscris in CAER 2015 s-a desfășurat vineri,20 martie 2015, Concursul regional de creație artistico-plastică cu tema „O apă mai curată- o lume mai sănătoasă!” Copiii și părinții mănâncă ciorbița preparată de ei de dimineață! Preșcolarii Riki-Priki sărbătoresc TOAMNA! Gradinita Riki-Priki Resita a derulat in perioada 13.10 - 20.10.2014 proiectul extracurricular ”Bogatiile toamnei”. Proiectul a avut ca finalitate acțiunea ”Sărbatoarea recoltei” ( 20.oct. 2014) unde, de dimineata, copiii au tocat legume pentru a prepara o delicioasa ciorba, iar de dupamasa au prezentat fiecare cate un moment artistic cu specific de toamna. Festivitate de deschidere a anului școlar împreună cu Riki-Priki și personajele de poveste... In lumea minunată a poveștilor Iarna în curtea grădiniței Câteva imagini ale Grădiniței P.P. Riki-Priki Reșița Festivitate de deschidere a anului școlar împreună cu Riki-Priki și personajele de poveste... In lumea minunată a poveștilor Iarna în curtea grădiniței Câteva imagini ale Grădiniței P.P. Riki-Priki Reșița