Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 1 Ştei
Stei, Bihor

Prezentare

 

SĂ NE PREZENTĂM !


,,GRĂDINIȚA  NOASTRĂ – TREAPTĂ SPRE VIITOR!”

 

Grădiniţa noastră şi-a început activitatea în anul 1952, funcționând pe lângă Școala cu clasele I-VIII Ștei, cu un număr de 50 de copii repartizați în 4 grupe, fiecare grupă fiind condusă de către o educatoare.

Din anul 2007 Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 a obținut statul de personalitate juridică, având ca structură Grădinița cu Program Normal Nr.2.

În prezent grădiniţa funcționează cu 8 grupe din care 5 de program prelungit și 3 de program normal.

Activitatea grădiniței se desfașoară în două locații diferite cu următoarele spații: 2 clădiri pentru programul prelungit și 1 clădire pentru programul normal.

În ultimii ani s-au făcut investiții în reabilitarea acestor clădiri și a spațiilor aferente, astfel încât la momentul actual putem oferi cele mai bune condiții pentru desfășuarea calitativă și eficientă a procesului instructiv-educativ.

Întreg personalul unității se caracterizează prin responsabilitate, calitate și performanță!

Galerie foto

Nu a fost uitată nici partea distractivă a șezătorilor – cântecele și dansurile, precum și obiceiurile de legate de sărbătorile de iarnă: mersul după colăcei, Steaua, mersul cu colinda, cu Capra. Copiii din grupa mare B – grupa ciupercuțelor – îndrumați de doamnele educatoare Tuduce Elena și Purtan Anca de la G.P.P. Nr.1 Ștei au pus în practică datina străbună a șezătorilor din Postul Crăciunului. 
	Într-un decor de casă țărănească, cu copii și educatoare în costume populare, fetele au tors, au făcut gheme, iar băieții au sfărmat porumb și au spus glume, descântece și zicători. Serbare Serbare Serbare Serbare Serbari outdoor Outdoor Activitati desfasurate outdoor Grupa mica au sortat frunzele si au desenat cu creta in curtea gradinitei Grupa mica  a iesit in curte la sortat de frunze dupa diferite criterii! Grupa mica  a iesit in curte la sortat de frunze dupa diferite criterii! Decor Decor Decor gradinita Zana Toamna Zana Toamna Ziua Patrisiei Cu ocazia zilei de nastere a Patrisiei am organizat o mini serata la grupa mica Mere-desen in contur