Gradinita cu program prelungit Gugesti
Gugesti, Vrancea

Prezentare

Gradinita cu program prelungit Gugesti este situata in zona centrala a comunei, in apropiere de Scoala cu clasele I-VIII "Alexandru Vlahuta" fiind structura la aceasta.

In contextul unitatilor de invatamant existente in localitatea Gugesti, Gradinita cu program prelungit se impune ca o prezenta necesara comunitatii asigurand copiilor ce provin din familiile ocupate in campul muncii servicii de educatie, masa, cazare si supraveghere pe durata a 10 ore pe zi , anual realizandu-se o pregatire de calitate a acestora intr-un climat de siguranta fizica si psihica in masura sa stimuleze dezvoltarea tuturor copiilor in plan intelectual, socio-afectiv si fizic, conditie fundamentala pentru integrarea acestora in scoala si societate .

Sloganul ce defineste scopul unitatii ca organizatie  este "Educatie pentru toti, educatie pentru fiecare" ceea ce inseamna ca unitatea noastra garanteaza accesul liber la educatie precum si adecvarea ofertei educationale la ritmul de dezvoltare al fiecarui copil.

Suntem pentru promovarea valorilor:

PROFESIONALISM- In munca noastra dorim sa facem bine ceea ce stim sa facem, iar acest lucru sa fie un model pentru partenerii nostri;

TRANSPARENTA SI COMUNICARE- Dorim sa asiguram conditii ca fiecare sa poata avea acces la informatii de calitate privind activitatea noastra si modul de desfasurare a tuturor demersurilor pe care ni le propunem, crearea prezentei pagini fiind ilustrarea acestei optiuni.

Gradinita cu program prelungit Gugesti a fost infiintata ca unitate de invatamant prescolar cu program prelungit de intreprindere pe langa Fabrica de Prelucrare a Lemnului Gugesti ce constituia inca din perioada anilor 1950 nucleul unui mic centru muncitoresc. Daca la inceput se adresa doar copiilor ai caror parinti erau muncitori la aceasta intreprindere, scolarizand 25 de copii, in prezent unitatea deserveste intreaga comunitate avand o capacitate de 60 de locuri, cu perspectiva de extindere impusa de cerere.Este demn de subliniat faptul ca unitatea a fost modernizata recent , tocmai pentru a se realiza cuprinderea unui numar mai mare de copii pentru care s-a solicitat inscrierea in anul scolar 2009/2010.

Galerie foto

Moment din serbarea de Craciun-dec.2011 Moment din serbarea de Craciun dec.2011. Moment din serbarea sustinuta de "Invatacei" Moment din activitatea comuna cu parintii-6.12.2011 Moment din serbarea de Craciun-dec.2011 Moment din serbarea de Craciun dec.2011. Moment din serbarea sustinuta de "Invatacei" Moment din activitatea comuna cu parintii-6.12.2011 Vizita la Mausoleul Marasesti Secvente Secvente de la serbarea dedicata mamicilor-8 Martie 2011