Gradinita cu program prelungit Nr.168
Bucuresti

Prezentare

Grădiniţa Nr.168 este situată în apropierea stației de metrou Eroii Revoluției, pe Şoseaua Viilor nr.99 şi are un plan de şcolarizare de 180 de copii, împărţiţi în 9 grupe.

 

 

Primii ani din viață sunt cei mai importanți, de aceea ei trebuie îndrumați de cadre competente! Copiii dumneavoastră vor veni cu plăcere la noi, deoarece grădinița noastră oferă un spațiu educațional modern ( 9 săli de clasă cu grup sanitar propriu, sală de mese), recent reabilitat la standarde europene. Dispune de cabinet de consiliere psiho-pedagogică și de logopedie, de sală specială pentru desfășurarea activităților optionale dorite de părinți, acces la Internet. Activitățile opționale sunt realizate de profesori  specializați în domeniile respective.

Educația, dezvoltarea și pregătirea copiilor pentru integrarea cu succes în viața școlară sunt realizate de cadre didactice titulare, cu experiență, care își perfecționează continuu propria formare și se implică activ în proiecte și parteneriate alături de copiii pe care îi îndrumă.

Deviza noastră este : " EDUCAȚIE DE CALITATE PENTRU COPIII DUMNEAVOASTRĂ! "

 

 

fnc_0194_400

Galerie foto

colaj simbolul primăverii machetă poveste