Liceul Tehnologic Agricol Smeeni
Smeeni, Buzau

Prezentare

Liceul Tehnologic Agricol Smeeni este situat în regiunea de dezvoltare S-E, judeţul Buzău,având alături judeţele Brăila,Galaţi, Vrancea, Constanţa pe o suprafaţă de 6103 Km2, adică 2,6 % din suprafaţa ţării, poziţionat în zona Subcarpaţilor de curbură.
Şcoala a fost înfiinţată în anul 1964 şi a aparţinut la început Ministerului Agriculturii, sub denumirea Şcoala Profesională Smeeni, denumire care a suferit modificări de-a lungul vremii, determinând o nouă structură a populaţiei şcolare prin înfiinţarea claselor de liceu şi maiştri.
MISIUNEA Liceul Tehnologic Agricol Smeeni este de formare și generare a unei resurse umane competitive capabilă să funcționeze eficient în societatea actuală și viitoare.
VIZIUNEA Liceul Tehnologic Agricol Smeeni - Prin valorizarea propriilor experiențe profesionale, în colaborare și parteneriat cu toți factorii sociali implicați în educație și formare profesională, școala va urmării formarea unui absolvent autonom, responsabil, competent profesional, care să corespundă standardelor de valori ale cetățeanului european.
Ne mai puteti vizita si la adresa
http://www.liceulsmeeni.ro/