Palatul Copiilor Braila
Braila, Braila

Prezentare

Palatul Copiilor reprezinta forma de invatamint preuniversitar in care se realizeaza educatia non-formala a copiilor. Aici se pot inscrie toti copiii, indiferent de conditia materiala, de criterii etnice sau religioase. Palatul Copiilor permite cursantilor sa desfasoare activitati recreative dar cu scop vadit educational. Pe de alta parte, pentru parinti, cercurile destinate copiilor reprezinta un loc sigur in care isi pot lasa copilul, in deplina siguranta, avand certitudinea ca este supravegheat si indrumat de cadre competente.

 

Activitatile din Palatul Copiilor se desfasoara atit pe durata anului scolar cat si in timpul vacantelor scolare. Toate activitatile sunt structurate pe grupe. aceste grupe pot fi de initiere, de avansati si de performanta, iar activitatile se desfasoara timp de cel putin doua ore saptamanal. Fiecare grupa isi desfasoara activitatea pe baza unui proiect de activitate cu o structura bine definita.

 

Aceasta include oferta educationala a activitatii, documente curriculare aprobate la nivelul institutiei,modalitati de monitorizare a ofertei educationale si a performantelor educationale si, nu in ultimul rand, un proiect de buget pe termen mediu si lung in vederea realizarii unei activitati didactice performante.