Scoala Gimnaziala Nr.23 Sibiu
Sibiu, Sibiu

Prezentare

Şcoala cu clasele I-VIII, nr. 23 Sibiu, este o şcoală în slujba comunităţii, având capacitatea de a funcţiona ca structură eficientă şi echitabilă pentru toate categoriile de copii şi de a le asigura egalitatea de şanse elevilor săi.

Misiunea şcolii este de a educa şi forma personalitatea elevilor, de a-i sprijini să-şi cunoască şi să-şi dezvolte potenţialul şi aptitudinile în funcţie atât de interesele şi aspiraţiile personale cât şi de cerinţele comunităţii şi ale societăţii în general, pentru a deveni în societate „omul potrivit la locul potrivit”, prin eforturile conjugate ale tuturor factorilor implicaţi în procesul de predare-învăţare-evaluare.

Galerie foto

Suntem micuti, dar tare isteti si dornici sa invatam cat mai multe! Cartile sunt prieteni fideli La "restaurant" Micii gospodari Lectie deschisa de limba engleza Invatam si ne place! Ne place clasa noastra! La plimbare prin parc we love educational movies Suntem interesati de culturile altor popoare! Grupul sanitar a fost renovat in anul 2012, cu sprijinul parintilor elevilor clasei pregatitoare. Copiii dispun de o baza logistica diversa si atractiva. Clasa a fost reconditionata in anul scolar 2012-2013, este dotata cu mobilier modular si grup sanitar propriu. La multi ani, Romania! Produsul final, realizat de Echipa Verde 23 Grupul sanitar a fost renovat in anul 2012, cu sprijinul parintilor elevilor clasei pregatitoare. Copiii dispun de o baza logistica diversa si atractiva. Clasa a fost reconditionata in anul scolar 2012-2013, este dotata cu mobilier modular si grup sanitar propriu. La multi ani, Romania! Produsul final, realizat de Echipa Verde 23 Vrem o lume verde A better world Sportul inseamna sanatate