Scoala Gimnaziala "Sfantul Ierarh Nicolae" Vladesti
Vladesti, Galati

Prezentare

Principiu:

Scopul educatiei este de a oferi sanse egale de dezvoltare si manifestare fiecarui copil, tinand seama de marea diversitate a personalitatii umane.

Misiune:

Şcoala Gimnazială Vladesti jud.Galaţi este o şcoală centrată pe promovarea valorilor, pe implicarea mai largă a comunităţii în viaţa şcolii şi extinderea serviciilor şcolii pentru comunitate. Climatul educaţional al şcolii este bazat pe performanţă, competiţie, pe cooperarea şi încurajarea iniţiativei individuale şi a inovaţiei didactice menite să susţină dezvoltarea individuală a fiecărui elev şi egalitatea de şanse prin educaţie.

Viziune:

Realizarea unui mediu favorabil învăţării, pregătirii elevilor pentru următoarea treaptă de educaţie, orientării elevului spre împlinire pentru a participa la viaţa în comunitate.

Galerie foto

Activitate cu ocazia zilei internationale a alimentatiei. Echipa de fotbal Scoala Vladesti Fotografia ii surprinde pe elevii clasei a III-a de la Scoala Vladesti in timpul unei activitati didactice. Fotografia surprinde un moment din excursia desfasurata in cadrul proiectului "Conservarea biodiversitatii in ariile naturale protejate din judetele Galati si Braila" Forografia surprinde un moment din activitatea cu titlul "Parada costumelor reciclabile" realizata de elevii claselor I-IV de la Scoala Vladesti Fotografia surprinde un moment dintr-un dans tiganesc realizat cu prilejul Cercului Pedagogic cu directorii. Fotografia surprinde un moment dintr-un dans tiganesc realizat de elevii clasei a VII-a de la Scoala Vladesti. Fotografia surprinde un moment dintr-un dans popular realizat de elevii clasei I. Fotografia surprinde un moment din activitatea extrascolara desfasurata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de elevii clasei a III-a de la Scoala Vladesti. Fotografia surprinde o secventa din sceneta "Ioana si cucoana" realizata de elevii clasei a VII-a de la Scoala Vladesti. Fotografia surprinde un moment din sceneta "Noua soacra cu trei nurori" interpretata de elevii clasei a III-a de la Scoala Vladesti Fotografia surprinde un moment din activitatea extrascolara desfasurata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei de elevii clasei a III-a de la Scoala Vladesti. Fotografia surprinde o secventa din sceneta "Ioana si cucoana" realizata de elevii clasei a VII-a de la Scoala Vladesti. Fotografia surprinde un moment din sceneta "Noua soacra cu trei nurori" interpretata de elevii clasei a III-a de la Scoala Vladesti