Şcoala Gimnazială Novaci
Novaci, Gorj

Prezentare

Şcoala din Novaci este una din cele mai vechi şcoli din regiune. Ea se află în centrul oraşului Novaci.

Şcoala funcţioneazǎ într-un singur schimb. În ambele localuri existǎ un numǎr de 17 sǎli de clasǎ, cǎrora li se adaugǎ laboratorul de biologie şi cel de informaticǎ, biblioteca, sala de sport, arhiva, cancelaria şi secretariatul. Laboratorul de informaticǎ este dotat cu calculatoare legate la reţea şi conectate la internet.

Şcoala noastrǎ a rǎspuns şi rǎspunde unor nevoi reale de educaţie, numǎrul elevilor înscrişi crescând începând cu anul 2002, prin venirea în şcoală a unor elevi din localităţile vecine, aceştia preferând Şcoala Novaci sub aspectul calităţii actului educativ.

Galerie foto

Întrecere sportivă Elevii lucrează pe echipe la realizarea felinarelor. Realizare de noduri Cum vede un român Halloween-ul Într-una din pauze Se lucrează pe echipe Voluntari pentru un turism ecologic în munţii Parâng Gimnastică Gimnastică ritmică Ştim şi alte dansuri Si cei mici au talent Dansuri populare, preferatele elevilor nostri Dansuri gorjenesti Serbarea piticilor  Moş Crăciun a sosit în cele din urmă. Tradiţii de iarnă Obiceiuri şi tradiţii de iarnă Elevii îşi prezintă costumul. Activitate desfăşurată cu ocazia Zilei Zonelor Umede. Pentru elevi, părinţi şi pentru cadrele didactice începutul de toamnă vine cu speranţele, visele şi emoţiile unui nou început. Din sălile de clasă  Moş Crăciun a sosit în cele din urmă. Tradiţii de iarnă Obiceiuri şi tradiţii de iarnă