Scoala Gimnaziala Sacaseni
Sacaseni, Satu Mare

Prezentare

-Istoricul scolii: Scoala Gimnaziala Sacaseni isi are originile la inceputul secolului XX,marturie in acest sens fiind registrul matricol datat din 1898-1900, care cuprinde situatia elevilor din sat.Cladirile in care se desfasoara actul educational in prezent au fost construite in anii : 1938-cladirea B in care invata prescolarii si ciclul primar; 1963-cladirea A in care invata ciclul gimnazial.

-Scoala Gimnaziala Sacaseni din comuna Sacaseni este o institutie de invatamant public     general, pentru invatamant prescolar, primar si gimnazial.

Adresa: Strada principala nr.467 Sacaseni, jud. Satu Mare;

Telefon/fax: 0261 822 604; Cod postal 447 275;Email: scoala_sacaseni@yahoo.com;

Tipul scolii: Scoala Gimnaziala , cursuri de zi;

Orarul scolii: 8.00-15.00-un schimb;

Limba de predare : romana si smaghiara.

-Populatia scolara: la ora actuala in scoala invata un numar de 142 de copii de etnie romana, maghiara si rroma ,cuprinsi in: 2 grupe de gradinita ,sectie romana si maghiara;4 clase la I-IV :2 clase simultane la sectia romana si 2 clase simultane la sectia maghiara; 2 clase simultane sectia romana la cl. V-VIII.

-Cadre didactice: actul educational se desfasoara sub indrumarea unui numar de14 cadre didactice ,fiecare avand calificare in domeniul invatamantului.La gradinita : 2 educatoare calificate ,din care 1 titulara cu gradul I la sectia maghiara si 1 titulara cu gradul II la sectia romana; La primar: 4 invatatoare calificate, din care 1 titulara cu gradul II si 1 suplinitoare cu def la sectia romana, 2 suplinitoare la sectia maghiara, 1 cu def si 1 cu gradul II; La gimnazial : 6 profesori din care : 3 titulari ,2 cu gradul I ( 1 director)si 1 cu def.; 3 suplinitori calificati :1 cu def,2 debutanti( 1 cu ½ norme); 2 cadre didactice asociate pentru religie ortodoxa si reformata la plata cu ora.La informatica, limba engleza, limba rromani si religie, profesorii au ore si la primar.Dirigintii : 2 profesori titulari.

-Resurse materiale: Cele 2 corpuri de cladiri sunt in stare buna de functionare : la cladirea A exista sursa de apa proprie si grup sanitar in interior, 1 sala CDI si o sala de informatica, 2 sali de clase , care au fost igienizate.La cladirea B, 4 sali de clase  si 2 sali de grupe , care au fost modernizate prin proiect.Nu exista apa proprie si grup sanitar in interior dar, scoala are un proiect care a fost inceput si apoi lucrarile au fost sistate din cauza unor probleme intervenite  la cartea funciara,care au fost rezolvate recent de catre Primarie printr-un proces de 2 ani.

Dotarea cu mobilier,  materiale didactice,  moderna ,este aparatura buna.

Galerie foto

Reinpadurire 2017 Reinpadurire 2017 Participarea  elevilor  la  reinpadurire Activitate de  reinpadurire  2017  cu  participarea  elevilor  scolii  noastre . activitate1 Activitati sala de clasa pentru clasa pregatitoare sala de clasa pentru clasa pregatitoare Activitati activitate 3 activitate2 activitate 1 activitate 3