Scoala Gimnaziala "Teodor Balan" Nr.3 Gura Humorului
Gura Humorului, Suceava

Prezentare

Şcoala cu clasele I-VIII Nr. 3 "Teodor Balan" Gura Humorului

tel. 0230 231 418

 


Pe un frumos 15 septembrie 1976, a avut loc inaugurarea celei mai noi şcoli din oraşul Gura Humorului, Şcoala Generală nr. 3.

În 1978 pe 30 septembrie are loc punerea în funcţiune a atelierului şcolii. Din acel an şi până în 1983 şcoala a funcţionat în regim de şcoală cu zece clase. De atunci şi până în prezent funcţionează cu ciclu primar şi gimnazial.

1997 se dau în funcţiune centrala termică pe gaz metan şi se reabilitează integral instalaţia de încălzire.

1998-2003 se dotează şcoala cu mobilier nou pentru patru săli de clasă, un televizor color, 11 calculatoare legate la reţeaua de internet, o imprimantă, un fax, un copiator xerox A3 şi se reabilitează laboratorul de fizică şi instalaţia sanitară.

2005-2009-se reabilitează şi modernizează grupurile sanitare, refacerea instalaţiei electrice şi  sistemului de alarmă, înlocuirea acoperişului, izolarea termică şi faţadă, înlocuirea geamurilor cu termopan, împrejmuirea cu gard, lambrisarea sălilor de clasă şi parchetarea acestora, lambrisarea holurilor şi placarea celui de la parter şi scărilor cu gresie, asfaltarea terenului de sport, înfiinţarea cabinetului medical, modernizarea laboratorului de chimie şi a sălii  de sport.