Scoala Gimnaziala Nr.4 "Al.Stefulescu" Targu Jiu
Targu Jiu, Gorj

Prezentare

 

        

        Brâncuşi spune că trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poţi  vedea foarte departe. Este ceea ce au făcut generaţiile care s-au  succedat de-a lungul timpului, de la înfinţarea acestei şcoli şi până astăzi.

      Cine suntem noi, ce ne defineşte, care sunt aspiraţiile,...? Iată cartea noastră de vizită.>

     


In cei peste 150 de ani de existenţă, Şcoala Generală nr. 4 „Alexandru Ştefulescu" Tg.-Jiu a pregătit mii de elevi în sensul integrării lor în cele mai bune instituţii de învăţământ preuniversitar din judeţ şi din ţară şi mai apoi, pe cei mai merituoşi dintre ei, în învăţământul universitar, contribuind astfel la prestigiul învăţământului străvechilor ţinuturi dintre Carpaţi, Olt şi Dunăre.

Şcoala Generală nr.4 „Alexandru Ştefulescu" este printre cele mai mari din municipiul Tg.-Jiu, având peste 1018 elevi cu un ethos distinct care asigură elevilor o pregătire aleasă, continuu ascendentă şi înalt - performantă, în concordanţă cu exigenţele unei societăţi româneşti cu aspiraţii integratoare europene

Studiul limbilor străine, utilizarea calculatorului, diversele parteneriate şcolare, concomitent cu atenta cultivare a valorilor unice, a talentelor şi abilităţilor ştiinţifice, literar-artistice, sportive ale elevilor se constituie în ţinte specifice, urmărite începând cu învăţământul primar. Toate, susţinute de un puternic spirit de echipă elevi - părinţi - profesori/învăţători şi de un climat de siguranţă fizică şi libertate spirituală, seriozitate şi profesionalism pentru elevii şi cadrele didactice ale şcolii.

Galerie foto