After School Agreabil Brasov
Brasov, Brasov

Prezentare

 

PROGRAM AFTER SCHOOL

PROGRAM AFTER SCHOOL PENTRU LIMBI STRĂINE
(MODEL RECREATIV AUSTRIAC)PROGRAM AFTER SCHOOL

PENTRU LIMBI STRĂINE

(MODEL RECREATIV AUSTRIAC)


Programul After School “Agreabil” este un proiect recreativ (sub formă de joacă pentru a relaxa fizic și psihic), desfășurat după modelul studiat în școlile din Austria și organizat într-o clasă de curs, din incinta unei școli de renume din Brașov, respectiv Liceul Nicolae Titulescu Brasov.

Proiectul se adresează elevilor care studiază în clasele 0 – IV (program after school: 12.00 – 18.00), elevilor din clasele V – VI (program after school: 18.00 – 20.00) și părinților care doresc o supraveghere calificată, armonie învățare prin joacă și performanțe în activitatea școlară și extrașcolară a copiilor după școală.

De asemenea, se intenționează efectuarea de teme școlare sau ore de pregătire suplimentară și pentru elevii claselor VII – VIII, în funcție de programul personal.

Ideea de bază a proiectului este definită de seriozitate (dar și activități recreative pentru copii pentru a nu se plictisi), bună dispoziție, pregătirea competentă a cadrelor didactice specializate, condiții de lucru optime și dorința de a eficientiza activitatea unor copii cu potențial pentru care începutul și cunoștințele dobândite reprezintă ținta către succes.