Scoala Gimnaziala Harau
Harau, Hunedoara

Ştiri şi evenimente

Yummy eaTwinning Restaurant

28.05.2023

Proiectul Yummy eaTwinning Restaurant, desfășurat pe parcursul anului școlar 2022-2023 a implicat școli din Romania, Turcia, Grecia, Polonia, Croația, Spania, Ucraina. Elevii simulează crearea propriului restaurant, joacă rolurile unor angajați, iar activitățile de învățare îi ajută să-și formeze obiceiuri alimentare sănătoase, să conștientizeze rolul alimentației, exercițiilor fizice, igienei în menținerea sănătății.

eTwinWorld Travel Agency

17.04.2023

Este un proiect în care studenții își creează propria agenție de turism și planifică excursii pentru clienții lor. Elevii oferă sugestii și-i ajută la alegerea locului potrivit, a timpului, transportului, estimând și costul. Scopul proiectului este de a-i face pe elevi să experimenteze antreprenoriatul în timp ce își creează agenția, de asemenea, să învețe despre diferite țări și culturi, sugerând excursii pentru clienții lor. La sfârșitul proiectului, agenția lor va avea o carte de memorii cu experiențele clienților în timpul călătoriilor în jurul lumii, o broșură de colaborare și o carte de călătorie.

Digietwin @ssistance Company

17.04.2023

Elevii clasei I participă la proiectul etwinning Digietwin @ssistance Company, învățând regulile de siguranță online într-un mod atractiv. Ei lucrează imaginar în propria firmă de asistență digitală, la a cărei creare au participat. Clienții lor se confruntă cu diverse probleme precum cyberbullying, dependență de internet, probleme de securitate. Ajutându-și clienții, ei vor dobândi cunoștințe și vor învăța să-și rezolve propriile probleme.

eTwiventors are on stage

06.05.2022

Proiectul eTwiventors are on stage, desfășurat pe parcursul anului școlar 2021-2022, alături de școli din Bulgaria, Turcia, Polonia, Croația, Italia, a avut ca subiect invenții și inventatori celebrii. Elevii au discutat despre inventatori și invenții din trecut și și-au folosit imaginația și creativitatea pentru a creiona noi invenții care să rezolve problemele actuale ale oamenilor. Mascotele proiectului călătoresc în timp în trecut, apoi în viitor și povestesc despre invenții și inventatori, într-o poveste creată de elevi.

The Stolen Necklace

03.05.2022

Proiectul The Stolen Necklace, desfășurat pe parcursul anului școlar 2021-2022 a oferit elevilor oportunitatea de a învăța, prin activități de colaborare, despre țări și cultura acestora(îmbrăcămintea tradițională, dansuri, artizanat, mâncăruri tradiționale, obiective turistce). 

sari la pagina