Gradinita cu program normal Maierus
Maierus, Brasov

Prezentare

Gradinita Maierus functioneaza in cladirea in care din anul 1887 si-a  desfasurat cursurile scoala din localitate .De la infiintarea ei, in jurul anului 1924 ( dupa cum reiese din,, Monografia comunei Maierus" de Constantin Aitean Taus ) si pana in prezent a functionat cu 1-2 grupe cu predare in limba romana si cu o grupa in limba germana.

Cladirea a fost modernizata in anul 2007 , fiind dotata cu mobilier nou si modern ,jucarii, spatiu de joaca , precum si o centrala pe lemn care asigura confortul necesar.

Gradinita ofera , prin activitatile pe care le desfasoara sanse egale tuturor prescolarilor din localitate .

In anul 2009 - in gradinita noastra s-a desfasurat  un program de Gradinita estivala , organizat de catre Organizatia Salvati Copiii , la care au participat copiii cu  situatie materiala precara.

Si in anul2010 S-a desfasurat  programul,, Toti la gradinita - toti in clasaI ,, la care au participat copiii care nu aau frecventat gradinita , s-au au avut o frecventa slaba.

 

Galerie foto

Copii s-au bucurat de roadele toamnei Copii s-au bucurat de roadele toamnei NERABDATORI SA DESCOPERIM SURPRIZA BUCURIE CA VINE VACANTA COPIII AU LUCRAT CU DRAG PENTRU UN MIC DAR PENTRU MAMA Copii s-au bucurat de roadele toamnei Copii s-au bucurat de roadele toamnei NERABDATORI SA DESCOPERIM SURPRIZA BUCURIE CA VINE VACANTA COPIII AU LUCRAT CU DRAG PENTRU UN MIC DAR PENTRU MAMA Copii s-au bucurat de roadele toamnei Copii s-au bucurat de roadele toamnei NERABDATORI SA DESCOPERIM SURPRIZA BUCURIE CA VINE VACANTA COPIII AU LUCRAT CU DRAG PENTRU UN MIC DAR PENTRU MAMA NERABDATORI SA DESCOPERIM SURPRIZA BUCURIE CA VINE VACANTA COPIII AU LUCRAT CU DRAG PENTRU UN MIC DAR PENTRU MAMA