Liceul Teoretic Zimnicea
Zimnicea, Teleorman

Prezentare

LICEUL TEORETIC ZIMNICEA

Strada Mihai Viteazu, Nr.30

ZIMNICEA, Județul TELEORMAN

Telefon:0247/367716

Fax:0247/367840

E-mail:liceul.zimnicea@yahoo.com

http://www.liceulzimnicea.ro/

Director: PROFESOR CONSTANTINESCU FLOAREA

 


Scurt istoric

 

Liceul Teoretic Zimnicea funcționează în actualul local de 37 de ani, fiind o donație a Guvernului elvețian , făcută orașului în urma cutremurului devastator din 4 martie 1977.Construirea acestui local a durat 112 zile și liceul a fost inaugurat in 17 decembrie 1977, în prezenta ambasadorului Elveției la București și a reprezentanților Ministerului Educației și Învățământului din Republica Socialistă Romania,denumirea de atunci a țării.

 

Acest complex școlar este alcătuit din 3 corpuri, unul compus din 19 săli pentru cursuri, laboratoare și cabinete, iar celelalte două fiind rezervate,una sălii de sport iar cealalta a funcționat pănă in 1989 ca atelier școala,liceul având atunci profil industrial.După 1989 liceul a recăpătat profilul teoretic iar localul atelierului a fost destinat bibliotecii care poartă numele unui mare scriitor italian,Gaetano Camillo,candidat la premiul Nobel pentru literatura care ne-a vizitat in căteva rânduri, prezentându-și căteva din cărțile bilingve romano-italiene, publicate în România.

 

 

 

Galerie foto

Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Activități desfășurate în cadrul diverselor proiecte educative Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Activități desfășurate în cadrul diverselor proiecte educative Participarea la proiectul ,,Une Europe Seven Heavens,, Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Activități desfășurate în cadrul diverselor proiecte educative Teatru pe scena ,,Casei de Cultură a Sindicatelor Zimnicea.. reprezentare cu mare succes la Zimnicea expoziție foto expoziție foto digitală HAi la hora mare aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Activități desfășurate în cadrul diverselor proiecte educative participări la olimpiade școlare Participări la competiții școlare laborator Informatică sala 2 Liceu exterior In timpul examenului de Competente Digitale săli de clasa Aspecte din Liceu participări la olimpiade școlare Participări la competiții școlare laborator Informatică sala 2 Liceu exterior In timpul examenului de Competente Digitale săli de clasa Aspecte din Liceu aspecte din activități sportive aspecte din activități extrașcolare Activități desfășurate în cadrul diverselor proiecte educative