Scoala Gimnaziala Nr.2 Petrosani
Petrosani, Hunedoara

Prezentare

În acest moment, această școală se numește Școala Gimnazială Nr.2 - Petroșani și este structură la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”, începând cu anul școlar 2011-2012.

Când a fost înființată școala, existau câte 4-5 clase pe fiecare serie. Din păcate de 10-12 ani, a devenit o școală mică, în care mai funcționează 3 grupe de grădiniță și câte o singură clasă pe fiecare serie, de la clasa pregătitoare la clasa a VIII-a.

Școala este situată într-o zonă de Colonie a municipiului Petroșani și datorită acestui lucru este privită și ca o școală mărginașă. În ciuda acestui dezavantaj și noi putem face lucruri mari și frumoase.

Galerie foto

Am început serbarea. Robi a început programul cu o poezie de introducere. Piticii din clasa pregătitoare ne-am pregătit sa începem serbarea. Denumirea scolii Lucrare tehnica quilling În anul școlar 2012-2013 a început în școala noastră derularea unui proiect Comenius. Sala de întâlnire a profesorilor in pauze. interiorul școlii Interiorul școlii. Clădirea școlii văzută de afară. Cladirea scolii vazuta de afara. Toți elevii au muncit și au făcut ghirlande pentru înfrumusețarea holurilor. Avem grija de curtea noastra. Cu ajutorul primăriei municipiului Petroșani am făcut câteva ronduri pentru flori, atât copiii, cât și profesorii. Cu ajutorul primăriei municipiului Petroșani am făcut câteva ronduri pentru flori, atât copiii, cât și profesorii. In cadrul proiectului ecologic avem grija de curtea scolii. In cadrul unui proiect ecologic avem grija de curtea scolii si cei mici si cei mari.