Şcoala Gimnazială "Iacob şi Ioachim Mureşanu" Rebrişoara
Rebrisoara, Bistrita-Nasaud

Prezentare

Şcoala Gimnazială "Iacob şi Ioachim Mureşanu" se află situată pe cuprinsul comunei Rebrişoara. Comuna Rebrişoara este situată în partea de nord a judeţului Bistriţa-Năsăud având o suprafaţă de 136.870 km2, ceea ce reprezintă 3,8% din teritoriul judeţului. Din punct de vedere administrativ este formată din 4 sate: Rebrişoara, Gersa I, Gersa II şi Poderei .

În Rebrişoara pentru prima dată o şcoală a luat fiinţă în anul 1723 când episcopul român Atanasie Rednic menţiona că a găsit "o şcoală cu un învăţător care nu primea nici o leafă".

În anul 1975 s-a dat în folosinţă noul sediu al şcolii din Rebrişoara. În octombrie 1997 i se conferă şcolii numele de "Iacob şi Ioachim Mureşanu".

Pentru mai multe informaţii accesaţi site-ul şcolii: http://www.scoalagimrebrisoarabn.info


Galerie foto

poza Este o imagine cu laboratorul de informatică de la Şcoala Gimnazială cu clasele I-IV din centru. Este o imagine cu sala de sport a şcolii Este o imagine cu grădiniţa cu program normal din centrul localităţii Este o altă structură a Şcolii Gimnaziale "Iacob şi Ioachim Mureşanu" Este o altă şcoală componentă a Şcolii Gimnaziale "Iacob şi Ioachim Mureşanu" Rebrişoara Este o imagine cu o altă şcoală ce compune Şcoala Gimnazială "Iacob şi Ioachim Mureşanu" Rebrişoara Este o imagine cu o altă şcoala ce aparţine de centru Este o imagine co o şcoală cu clasele I-IV ce aparţine de şcoala de centru Imagine cu o şcoală din structura Şcolii Gimnaziale "Iacob şi Ioachim Mureşanu" Rebrişoara Este o fotografie cu toate cadrele didactice de la şcoală.