Scoala gimnaziala Turulung
Turulung, Satu Mare

Prezentare

Comuna Turulung se situează în nord – vestul României, în judeţul Satu Mare, la 26 km de reşedinţa de judeţ şi la 10-12 km de graniţa cu Ungeria şi Ucraina. Comuna are aproximativ 3910 de locuitori maghiari, români, germani, şvabi şi rromi. Elevii provin din centrul de comună şi din satul Turulung Vii unde există numai o  grupă de grădiniţă.

Scoala Gimnaziala Turulung este compus din 6 clădiri + anexe (în cele 6 clădiri funcţionează grupele  de gradinita şi clasele primare şi gimnaziale .  Clădirile sunt numerotatre cu A,B,C,E,F,G...

- Corp A – construită  în anul 1980, cu suprafaţa constriută de 416,24 mp, două nivele şi suprafaţa desfăşurată 913,73 mp. În clădire funcţionează 7 săli de clasă, 1 laborator informatică ( dotat cu calculatoare, , 1 laborator biologie bine dotat, secretariat, direcţiune, grupuri sanitare.

- Corp B - construită în anul 1958. În clădire funcţionează 3 săli de clasă, laborator de fizică-chimie, punct de distribuire corn+lapte, grupuri sanitare, cabinet psihologic

- Corp C – construită în anul 1962 cu o suprafaţă de 442,9mp. În clădire funcţionează , 1 grupă grădiniţă, 1 sală de clasă pentru clasa remedială, şi Semiinternat Caritas.

- Corp D – Castelul Perenyi – declarat monument – construit în jurul anilor 1760,   în regim P+1 cu suprafaţă construită 390,70mp, în clădire funcţionează 5 săli de clasă, biblioteca,  sala festivă, cabinet în regim parter şi manzardă

- Corp F – GPN Turulung, este o clădire construită în anul 2009 în regim parter şi manzardă , cu 4 săli de grupă 2 dormitoare, cantină, sala de mese şi anexe.

- Corp G – construită în anul 1934 cu o suprafaţă de 65,68 mp. În acastă clădire funcţionează  o grupă combinată de grădiniţă.

Galerie foto

Poza 5 Poza 4 Poza 3 Poza 2 Poza 1 poze scoala turulung poze scoala turulung poze scoala turulung