Scoala Speciala Targoviste
Targoviste, Dambovita

Prezentare

VIZIUNE

școală pentru fiecare, învățământ de calitate pentru toți!

 

MISIUNE:

 

Misiunea şcolii este de a asigura programe educaţionale structurate și individualizate, desfăşurate într-un mediu adecvat, diversificarea serviciilor de asistenţă educaţională şi terapeutic-recuperatorie pentru toți copiii cu CES din judeţul Dâmboviţa, servicii care vizează instrumentarea tuturor elevilor cu abilitățile necesare autonomiei personale, premise ale integrării socialeîn funcţie de potenţialul individual.

Promovarea programelor educaţionale şi terapeutic-recuperatorii centrate pe valori şi principii ale educaţiei incluzive, care să ofere copiilor cu cerinţe educative specialeposibilitatea dezvoltării lor optime în ceea ce priveşte autonomia personală şi socială, responsabilitatea, încrederea în sine şi toleranţa.

Misiunea şcolii are ca principal obiectiv consolidarea principiului “egalizării şanselor şi a intervenţiei timpurii”, a schimbării atitudinii sociale faţă de persoanele cu dizabilităţi, în vederea construirii unei societăţi pentru toţi, în care toleranţa, incluziunea, promovarea diversităţii şi egalităţii. Profesionalismul cadrelor didactice, capacitatea lor de înţelegere pentru cei aflaţi în dificultate precum şi perseverenţa într-o activitate delicată şi plină de provocări pedagogice conduc la realizarea unui act didactic de calitate, atât pentru elevii care participă zilnic la cursurile Școlii Speciale Târgoviște cât și pentru aceia care beneficiază de structuri de sprijn în școlile de masă de pe raza județului.

 

Vizitati si pagina noastra web oficiala la adresa:

www.scspecialatgv.ro

 

Administrat de Mihai CrisT.Ian - cris_t_yan@yahoo.com

Galerie foto

Imagini ce ilustreaza cateva aspecte din activitatea scolii. 2 5 4 3 Trofee si diplome 26 25 24 22 21 19 18 17 16 15 15 14 12 11 10 9 8 7 6