Scoala Gimnaziala Nr.1 Ciocanesti
Ciocanesti, Calarasi

Prezentare

Scoala gimnaziala nr.1 Ciocanesti este scoala cu personalitate juridica si are in subordine o scoala: Scoala primara nr.1 Ciocanesti si 4 gradinite cu program normal.

Comuna Ciocanesti este situata la limita dintre extremitatea sudica a Campiei Baraganului si latura nordica a Luncii Dunarii, pe soseaua Calarasi - Oltenita.

Viata in acest perimetru poate fi atestata inca din Neolitic si dainuie fara intrerupere pana in zilele noastre.

Comuna Ciocanesti cuprinde urmatoarele sate: Ciocanesti- Margineni, Ciocanesti- Sarbi, Andolina si Smardan.

Cea mai veche informatie privind existenta scolii in Ciocanesti o avem de la mijlocul secolului al XIX-lea, mai precis din anul 1848, cand in Ciocanesti exista un singur invatator,Radu Popa Ionita.

Galerie foto

Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini din sala de clasa unde invata elevii clasei pregatitoare. Imagini de la activitatile desfasurate la C.D.I Imagini de la activitatile desfasurate la C.D.I Imagini de la activitatile desfasurate in C.D.I poza a clasei pregatitoare poza a clasei pregatitoare poza a clasei pregatitoare poza a clasei pregatitoare poza a clasei pregatitoare Poze ale clasei pregatitoare