Scoala Gimnaziala Valea Mare
Valea Mare, Dambovita

Prezentare

SCOALA GIMNAZIALA VALEA MARE

com. VALEA MARE, jud. DAMBOVITA

tel. 0245730673

e-mail : milescugica@yahoo.com, scoalavaleamare_db@yahoo.com

 

Inscrierea in invatamantul primar 2017

 

 

 

Scoala Gimnaziala Valea Mare cuprinde in planul de scolarizare pentru anul scolar 2017-2018 o clasa pregatitoare care va functiona in cadrul școlii.

Fiind o singura unitate scolara pe comuna si o singura clasa pregatitoare, parinții de pe raza comunei Valea Mare isi pot inscrie copiii. Numarul de locuri disponibile este de 25 de locuri, un numar de locuri mai mare decat numarul copiilor recenzati pentru clasa pregatitoare.

Pentru a cunoaste activitatea specifica clasei pregatitoare, parintii sunt rugati sa viziteze școala si clasa destinata acestor elevi, dar și fotografiiile postate pe site.

Informarea si consilierea parintilor se va face in ziua de 23 februarie 2017 ora 11,30, la sediul Școlii Gimnaziale Valea Mare.

"Ziua portilor deschise"- zi in care parintii, copiii pot vizita spatiile dedicate activitatilor clasei pregatitoare  - 23 februarie 2017, incepand cu ora 09.00.


 

 

 

 

 

 

Galerie foto

FOTO FOTO foto FOTO FOTO FOTO FOTO FOTOGRAFII FOTO FOTO foto FOTO FOTO FOTO FOTO FOTOGRAFII FOTO FOTO foto FOTO FOTO FOTO FOTO FOTOGRAFII FOTO FOTO foto FOTO FOTO FOTO FOTO FOTOGRAFII