Scoala Gimnaziala Surdila Greci
Surdila Greci, Braila

Proiecte educaţionale

 

În data de 30  aprilie 2012 s-a desfăşurat cea de a -VI-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică RURAL MATH.

Informaţii despre rezultate şi poze de eveniment puteţi găsi şi pe site-ul  :http://scoalasurdilagreci.weebly.com/

După cum şitţi deja concursul este organizat de Şcoala cu clasele I-VIII Surdila Greci în parteneriat cu Primăria comunei Surdila Greci şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila. O ediţie care a strâns  elevi competitori din  şcoli  din judetele Brăila,Buzău, Ialomiţa, Prahova si Calarasi.

Alături de noi au fost, de-a lungul celor tuturor ediţiilor, diferite societăţi comerciale, fundatii dar si persoane cu suflet,  care s-au implicat activ în organizarea acestui concurs iar pe această cale le mulţumim:

· S.C. VALMET si S.C. APOGEUS S.A. la primele editii ale concursului,

· Restaurant MATTEO Brăila,

· S.C.RISK COM SRL,

· S..C. FANYON Brăila,

· FIRST FARMS A/S,

-S.C.INAMOSA

-FUNDATIA FIII BRAILEI,

-inspector scolar general prof Viorel Botea si inspector de specialiate prof. Mihaeala Giurca,

-primarul localitatii Surdila Greci, Ionel Meirosu si intreg personalul Primariei si Consiliului Local Surdila Greci.

Suntem o scoala mica  cu efective, atat de elevi cat si de cadre didactice, destule de mici dar cu suflet mare. Intreg personalul scoli, cadre didactice, didactic auxiliare si nedidactice, au muncit pe data de 30 aprilie si au reusit sa demonstreze ca rural nu e sinonim cu inferior.

Ne propunem să extindem acest parteneriat cu Inspectoratele Şcolare Judeţene din Buzău, Ialomiţa şi Prahova precum şi cu autorităţile locale din fiecare comună invitată. Vrem să dovedim tututor că rural nu e sinonim cu inferior şi că numai împreună –şcoala şi comunitatea- putem oferi copiilor noştrii o educaţie de calitate şi de viitor. Informaţii despre rezultate şi poze de eveniment puteţi găsi şi pe site-ul  :http://scoalasurdilagreci.weebly.com/


Felicitări tuturor participanţilor ! Felicitări cadrelor didactice care vin an de an la noi şi pregătesc loturi de elevi ! Bravo şi sper ca Familia Rural Math să se măreasca din ce în ce mai mult. Să ne întâlnim, cu mic cu mare, în fiecare an în luna aprilie, să ne împărtăşim realizările, dorinţele şi bucuriile.

Proiectele educaţionale derulate de şcoală în anul şcolar 2008-2009 au fost următoarele : "Renaşterea satului românesc prin educaţie" proiect educaţional interjudeţean derulat pe parcursul anului şcolar 2008-2009 împreună cu Şcoala C.A.Rosetti, Buzău, "Cinste lor,femeilor !" - proiect educaţional local derulat în luna martie 2009 ajuns la ediţia a –IV-a, "Martie mămico, sărbătoarea ta şi a primăverii" – proiect educaţional derulat în luna martie 2009 împreună cu Grupul Şcolar G. Vâlsan Făurei, "Uniţi în cuget şi simţiri. primăverii"– proiect educaţional derulat în luna ianuarie 2009 împreună cu Grupul Şcolar G. Vâlsan Făurei, "Stop ! Nu fi victimă" – proiect derulat pe parcursul anului şcolar 2008-2009 împreună cu Postul de Poliţia Surdila Greci, "Educaţia globală" – proiect  derulat pe parcursul anului şcolar 2008-2009, "Rural math" –ediţia a –III-a –concurs interjudeţean de matematică -proiect derulat în parteneriat cu Primăria Surdila Greci şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, "Matematica în 2 G "– concurs de matematică organizat de şcolile Surdila Greci şi Surdila Găiseanca în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila şi Primăria Surdila Găiseanca, "Rural math Junior "–concurs de matematică pentru elevii de clasa a-IV-a, ediţia a-III-a, organizat de 1 iunie.