Gradinita cu program prelungit Nr.1 Focsani
Focsani, Vrancea

Prezentare

Gradinita cu P.P. Nr.1 – Focsani isi propune sa reprezinte imaginea performantei scolare si sa devina un nume de referinta in invatamantuil prescolar Focsanean.

Ce am fost?

Am fost una din cele mai apreciate gradinite cu program prelungit din Focsani.

Ce suntem?

Suntem o gradinita apreciata de parinti si copii, suntem un colectiv a carui principala  calitate este dorinta de FOARTE BINE,  materializata prin munca. Asigurarea unor conditii de inalta calitate, de educare si trai ale copiilor, reprezinta o prioritate a echipei manageriale, iar oferta educationala este atractiva prin includerea unor activitati optionale: limba engleza, muzica, dans popular / sportiv / modern. Programul Gradinitei cu P.P. Nr.1 Focsani este unul adaptat cerintelor si nevoilor parintilor.

Ce vom fi?

Vom fi in continuare cei ce vom promova educatia bunului simt si al dorintei de foarte bine.Ne aflam pe directia buna pentru obiectivele pe  care ni le-am propus. Suntem convinsi ca ne aflam pe un drum asccendent spre perfectionarea procesului de invatamant, ca rezultat al actiunilor convergente ale copiilor, parintilor, iar calitatea a tot ceea ce intreprindem este ca o garantie a durabilitatii scopului propus.