Scoala Gimnaziala Dan Berindei, Rosiori de Vede
Rosiori de Vede, Teleorman

Prezentare

 

Porțile școlii noastre s-au deschis la 15 septembrie 1970. Unitatea școlară dispunea încă de la început de 16 săli de clasă, laboratoare de biologie, fizică-chimie, ateliere de lăcătușerie și croitorie, bibliotecă școlară, sală de sport, cabinet medical școlar. La început școala a funcționat cu cls. I-X( treapta 1 de de liceu) cu profil lăcătușerie și croitorie. În perioada anilor 1984-1987 s-au realizat o serie de acțiuni de dotare a școlii:

-realizarea cabinetului de istorie  în forma actuală în 1984 (prof. Nicolae Lupu)

-laboratorul de biologie în forma actuală

-laboratorul de fizică-chimie, reamenajat

-betonarea și astfaltarea terenurilor de handbal și baschet din curtea școlii

-reamenajarea cabinetului de Limba și literatura română

Începând cu anul 1990 are loc un proces de scădere a populației școlare din zonă. Cu toate acestea și după anul 1990 unitatea școlară s-a bucurat de sprijinul autorităților locale:

-s-a realizat împrejmuirea fațadei școlii

-s-a realizat acoperirea localului școlii

-centrală termică proprie

-dotarea cu mobilier nou, modern

-dotarea cabinetului de geografie

-dotarea cabinetului de informatică

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cabinet Istorie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laborator Chimie


Galerie foto

alti elevi care au realizat lucrari invitatii nostri s-au bucurat de creatiile copiilor artistii care au realizat expozitia primavara in alb si rosu expozitie de martisoare si felicitari la Muzeul Municipal program artistic la muzeu - expozitia de martisoare felicitare de Crăciun realizată prin tehnica quilling brăduți și om de zăpadă realizați prin tehnica origami suport pentru lumânare realizat prin tehnica quilling Îngeraș și brăduț din hârtie brăduț din hârtie realizat prin tehnica origami Icoana pe pânza -Maica Domnului Icoană pictată pe sticlă - Maica Domnului cu Pruncul Icoană pictată pe sticlă - Isus Hristos Felicitare fulg de nea realizată prin tehnica Quilling felicitare de Crăciun cu brăduți martisor din hartie -fluture martisoare realizate din hartie-floare albastra panoul cu martisoare Confectionam martisoare si felicitari. Ne pregatim de Martisor. La colindat primim mere si covrigi. In decembrie vine mos Craciun Sceneta de Craciun Sceneta de Craciun Foto 8 martie- oferim flori si felicitari d-nelor profesoare. Foto din scoala- 8 martie Fotografii realizate in timpul diverselor activitati desfasurate in scoala noastra. felicitare realizata din hartie dupa tehnica quilling Felicitare realizata din hartie folosind tehnica quilling Felicitare realizata din hartie dupa tehnoca quilling Felicitare realizata din hartie dupa tehnica quilling