COLEGIUL NAȚIONAL ,,MIRCEA ELIADE” REȘIȚA
Resita, Caras-Severin

Ştiri şi evenimente

Expoziție - concurs

15.04.2016

În perioada ianuarie-aprilie 2016, elevii clasei a III-a Step by Step au derulat proiectul județean ”ECO – PRIETENII NATURII” în cadrul căruia au desfășurat diferite activități.


Concursul ”Copiii salvează Pământul” este una dintre finalitățile acestui proiect, la care au participat elevi și cadre didactice din județ.


Cu lucrările primite , elevii clasei a III-a Step by Step, îndrumați de doamnele învățătoare Mihaela Anghel și Lăcrimioara Sadovan, au amenajat o expoziție în incinta Colegiului Național ”Mircea Eliade”, corp C, care poate fi vizitată în săptămâna ”Să știi mai multe, să fii mai bun”.

ECO – PRIETENII NATURII-proiect județean

05.04.2016

“Copiii salvează Pământul” este o expoziţie-concurs de creaţie plastică, confecționarea de obiecte din materiale ECO și creaţie literară în cadrul proiectului,,ECO- PRIETENII NATURII”. Expozitia-concurs este înscrisă in CAEJ, poziția 123.


Trimiterea lucrarilor și a fișelor de înscriere se va face prin poștă la adresa: Colegiul Național ,,Mircea Eliade”Reșița -Corp C, Aleea Macinului, Nr.3., Reșița, judetul Caraș-Serverin cu mențiunea ,,pentru expoziția-concurs”,până la data de 15 aprilie 2016(data poștei).


Regulament concurs

Descărcaţi fişierul (pdf) - 0

Concurs național,,Copil, bucurie, copilarie”

14.05.2013

Regulament concurs

Descărcaţi fişierul (pdf) - 289KB

Copil, bucurie,copilarie-expozitie- concurs de pictura-formular inscriere

10.05.2013

”COPIL, BUCURIE, COPILĂRIE” este o expoziţie-concurs de pictură organizată cu ocazia zilei de 1 Iunie cu tema copilaria cu bucuriile ei. Expozitia-concurs este inscrisa in CAEN pozitia A2/80.


Trimiterea lucrarilor si a fiselor de inscriere se va face prin posta la adresa:Scoala Gimnazaiala Nr.12 Resita,Aleea Macinuluia, Nr.3., Resita, judetul Caras-Serverin cu mentiunea ,,pentru expozitia-concurs,,pana la data de 27 mai 2013(data postei).


 

Descărcaţi fişierul (doc) - 31KB

ziua portilor deschise

22.03.2013

Joi, 04.04.2013, între orele 9-14 clasa pregătitoare Step by Step  și clasa I Step by Step iar între orele 9-12 clasa pregătitoasre tradițional, clasa I A tradițional și clasa I B tradițional, organizează ,,Ziua porților deschise”, în care părinții, copiii și alte persoane interesate pot vizita spațiile dedicate activităților la clasa pregătitoare.

sari la pagina