Scoala Gimnaziala " Anghel Manolache" Scrioastea
Scrioastea, Teleorman

Alte date

Scrioştenii premiaţi la Festivalul Copiilor,,PRIMII PAŞI”


Duminică, 2 iunie, la Alexandria s-a desfăşurat  Festivalul Copiilor,,Primii PAŞI”.Aflat la cea de-a patra ediţie festivalul a avut mai multe secţiuni unde au participat copiii preşcolari şi elevi din judeţul Teleorman. Festivalul a fost organizat de un grup de profesionişti coordonaţi de doamna Şerban Floarea ,un om care şi-a dedicat întreaga viaţă copiilor preşcolari. De-a lungul carierei a fost educator, director de grădiniţă şi inspector şcolar şi a iniţiat o serie de proiecte pentru a veni în ajutorul preşcolarilor. În afară de activitatea didactică, Floarea Şerban este şi o mare iubitoare de artă, în special de muzică. Este membră a Coralei Armonia şi cântă în corul Catedralei <> din oraş .

De la grădiniţa Scrioaştea, preşcolarii coordonaţi de domnii educatori instructori: Mircescu Cecilia şi Ene Tiberiu Sorin , au avut evoluţii meritorii, remarcandu-se prin premiile obţinute: Troncea Ionuţ Marius şi Bibelea Danuţ, care au obţinut premiul 1 şi respectiv 2 , la Secţiunile  instrument (orgă) şi povestire..
În concurs a mai fost şi grupul vocal format din cinci copii de la aceeaşi grădiniţă:Costea Bianca ,Lincă Mădălina,Grosoiu Costi,Stoian Andreea şi Puricel Patricia.

Cadrele didactice de la grădiniţa Scrioaştea şi-au arătat profesionalismul, primind diplome şi aprecierile organizatorilor