Scoala Gimnaziala Cosereni
Cosereni, Ialomita

Dotări

Reabilitarea s-a incheiat in 2013, dar modernizarea continua.

In februarie 2018, scoala si gradinitele au fost dotate, prin efortul depus de catre Primaria Cosereni, primar Lucian Tudorache, vice-primar Anton Toma, si Consiliul local Cosereni, cu centrale termice pe gaz in locul celor cu combustibil lemnos.

Prin grija sponsorului nostru, SC BACSIM SRL, suntem dotati cu 3( trei) videoproiectoare(cate unul la fiecare gradinita si unul la scoala) si masa de tenis de masa. Elevii cu rezultatele cele mai bune la invatatura primesc burse in valoare de 100 de euro.

 

Incepand cu octombrie 2011 si pana in februarie 2013 scoala a fost in  reabilitare.

 

Scoala isi desfasoara activitatea in trei localuri, doua localuri de gradinita si unul de scoala.

Gradinita nr. 1 este reabilitata de curand, dispunand de trei sali de grupa, o cancelarie, un grup sanitar cu apa curenta, in interior, si unul afara, fara apa curenta, curte spatioasa, dotata cu loc de joaca pentru copii: leagane, tobogan, balansoare.

Gradinita Patrime este in curs de modernizare si dispune de doua sali de grupa, cancelarie si dependinte.

Localul scolii este amplasat in apropierea Bisericii si a Dispensarului uman din Cosereni. Este o cladire cu un etaj, ce dispune de 13 sali de clasa ( dintre care una functioneaza ca laborator de fizica-chimie, una ca laborator de informatica, una ca laborator de biologie si sala de clasa, una ca sala de sport si una ca Centru de Informare si Documentare), o cancelarie, secretariat, cabinet directorial si dependinte.

Scoala are conexiune la Internet atat in cabinetul directorului, in secretariat, cat si in laboratorul de informatica si CDI.

Scoala dispune de apa curenta.

Tot mobilierul este nou, modular.

Laboratoarele sunt dotate cu materialele necesare desfasurarii in bune conditii a actvitatii didactice.

Sunt amenajate, in  sali de clasa, cabinete de istorie si  geografie.