Scoala Gimnaziala ,,Nicolae Iorga"Bacau
Bacau, Bacau

Activităţi extracurriculare

Ziua Educatiei

 

Sania lui Mos Craciun

Colectarea selectiva a deseurilor

CARNAVALUL TOAMNEI

Talent show

Ziua fără maşini

Elevii Scolii ''Nicolae Iorga'' Bacău au participat pe 22 septembrie 2011 la actiunile organizate de Agentia Regionala pentru Protectia Mediului.

 

Florile pacii

Elevii Scolii ''Nicolae Iorga'' Bacau doresc ca unitatea lor sa aiba tot timpul un aspect plăcut. În ziua de 21 septembrie 2011, ei au plantat flori în grădina şcolii .

 

Festivitatea de absolvire

1Iunie 2011

De 1 Iunie, elevii de la Scoala ''Nicolae Iorga'' au participat la diferite manifestari organizate atat de instututia de invatamant cat si la cele organizate de Primaria Municipiului Bacau.Balul primaverii

7 perechi de elevi de la Scoala “Nicolae Iorga” au concurat pentru titlul de Miss si Mister in cadrul “Balului primaverii”. Inainte de a fi alesi, elevii au sustinut un program artistic.

Pe 22 martie 2010,peste 100 de elevi de la Şcoala ,,Nicolae Iorga’’ Bacău au organizat o campanie de curaţare si ecologizare a izvorului din partea de sud a orasului.
Voluntarii au venit pregătiţi cu saci menajeri şi cu mănuşi, gata să "culeaga" toate gunoaiele din zona.
S-au colectat 60 de saci de deşeuri.


''Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie''

Vineri, 14 ianuarie 201, elevii elevii de la Scoala ‚’Nicolae Iorga’’ Bacau  l-au omagiat  pe marele poet Mihai Eminescu printr-o serie de manifestări organizate la biblioteca scolii si  la Biblioteca Judeţeană’’Costache Sturdza’’, Filiala Bicaz.

Ei au recitat poezii, au intonat cantece pe versurile eminesciene, au expus desene si au participat la un concurs cu tema ‚’Viata si opera lui Eminescu’’Sania lui Mos Craciun

Marti, 21 decembrie 2010, in sala de sport a Scolii ''Nicolae Iorga''Bacau,elevii au prezentat un spectacol de datini si obiceiuri de iarna. 

 

CARNAVALUL TOAMNEI

In cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Scolii, elevii au prezentat un frumos program artistic.

 

Joi, 28 octombrie 2010 , în sala de sport a Şcolii ,,Nicolae Iorga'' a avut loc o acţiune inedită TALENT SHOW. Este una din activităţile de tradiţie ale şcolii, de promovare a talentelor elevilor din clasele V-VIII. Aceştia au dansat, au cantat, au interpretat diferite roluri, au recitat sau au desenat. S-au oferit si premii.

copy_of_p1060742_400_01

Vizita la muzeu

1_400_10

 

 

Participarea la activitatea“Invaţă să fii om”organizata de Şcoala de Arte şi Meserii Dimitrie Leonida Bacău. In manifestare au fost implicate 5 grupe formate din 4 elevi de la Şcoala de Arte şi Meserii „Dimitrie Leonida”, Şcoala „Alexandru cel Bun”, Şcoala „Pietricica” din Strugari, Şcoala „Nicolae Iorga” şi Şcoala SAM „Grigore Tăbăcaru” Bacău.

 

p4050107_400_01

Participarea la crosul dedicat Zilei Copilului

copy_of_p1050795_400

 

Amenajarea parcului

p3220163_400

 

,,De Ziua Europei''

Scopul acţiunii a vizat valorizarea cunoştinţelor elevilor asupra rolului şi importanţei Uniunii Europene.

Cu aceasta ocazie elevii claselor V-VIII au realizat desene, colaje şi afişe, cu tema “J’AIME L’EUROPE!”.

s8305312_400

Piesa de teatru "Vrajitorul din Oz", interpretata de micii actori ai trupei de teatru "Don't stop".

Coordonatori,
Consilier, ANTON DANIELA
Prof. TUDOSA ALINA-MIHAELA

cimg0252_400

 

Daruri de Ziua Pamantului

Elevii scolii noastre  au participat la Festivalul ,,Daruri de Ziua Pamantului''. A fost prezentat un stand cu aspecte din activitatile ecologice realizate, Imnul Eco, o parada Eco.

copy_of_p1050150_400

1 Aprile Ziua Pasarilor

 

Impreună cu reprezentanţi ai Agenţiilor de Protecţie a Mediului din Bacău (APM, doamna Maria Ionos şi ARPM, domnul Marius Huiban) şi un voluntar al Peace Corps, elevii de la Şcoala „Nicolae Iorga”Bacău au sărbătorit “Ziua Mondială a Păsărilor”. Partea teoretică a activităţii a constat în a prezenta elevilor diferite specii de păsări călătoare atât din ţară dar şi din întreaga lume, habitatul lor şi problemele pe care le întâmpină în călătoria pe care o fac an de an. În a doua parte a activităţii, elevii au avut de realizat un joc de rol. Acestia au fost păsări călătoare şi au avut de parcurs drumul dificil pe care îl fac acestea an de an. Jocul i-a învăţat pe elevi că, deşi întâlnesc multe obstacole şi le este greu să le depăşească, totuşi păsările călătoare străbat această distanţă în fiecare an.

copy_of_p2060022_400

«La Francophonie à 40 ans-une fête de la mémoire et de l’espoir»

Aşa cum ne-au obişnuit, echipa “La Francophonie, j’en fait partie” au pregătit şi anul acesta o activitate atractivă, dedicată Sărbătorilor Francophonie.

Indrumaţi de doamnele profesoare de franceză, Silvia Agavriloae şi Alina Tudosă şi în colaborare cu doamna profesoară de tehnologie, Valentina Anton, elevii au pregătit un spectacol de cântece, poezie şi dans, panouri cu istoricul Francofoniei, cu desene reprezentând cele 10 cuvinte, de anul acesta, din Caravana Francofoniei, precum şi postere în care au prezentetat tradiţia culinară din câteva ţări francophone.

 

Nu au lipsit Imnul Francofoniei, cuvântul secretarului general al Organizaţiei Internaţionale a Francofoniei, monsieur Abdou Diouf (prezentare video) precum şi alte materiale prezentate video şi în PowerPoint.

s8305193_400_01

 

22 Martie-Ziua Mondiala a Apei

Elevii de la Şcoala ''Nicolae Iorga'' Bacau au participat la o acţiune de ecologizare a izvorului din partea de sud a municipiului . Ei îşi doresc să fie un exemplu pentru cei care aruncă gunoaie la tot pasul.

copy_of_p1050071_400