Scoala Gimnaziala ,,Nicolae Iorga"Bacau
Bacau, Bacau

Dotări

Localul Şcolii ,,Nicolae Iorga" este format din trei corpuri de clădire tip, construite după standarde, cu un număr total de 19 săli de clasă şi 3 laboratoare.

 

Corpul A
- amplasat în strada Bicaz Nr. 3
- 3 laboratoare(
chimie, fizică, biologie) cu anexă fiecare.

 

- 16 săli de clasă din care:
9 cabinete: română, desen, istorie, matematică, geografie, informatică, limbi străine, religie, muzică;


- alte spatii: 3 birouri, o cancelarie, o arhivă, un cabinet de consiliere psiho-pedagogică, o bibliotecă, un cabinet medical, magazii.

 


Corpul B
- amplasat în strada Bicaz Nr. 17
- este localizat la parterul unei clădiri alăturate Şcolii „Octavian Voicu” Bacău (fosta Şcolală Nr. 1). Cele două instituţii au intrări separate, fără corespondenţă între corpurile de clădire. Parterul aparţine Şcolii „N. Iorga”, iar restul etajelor Şcoalii „O. Voicu” Bacău. Cuprinde 3 săli de clasă, o cancelarie .

 

Sala de sport
- amplasată in prelungirea corpului A, deasupra cantinei Grădiniţei Nr. 31 Bacău, cu care şcoala face corp comun, dar, cu intrări separate şi fără corespondenţă între ele.
- alte spatii: vestiar profesori sport, magazie pentru materiale sportive

examen_qwan_qi_do_400

Toate salile de clasa si laboratoarele sunt dotate cu televizor si aparat DVD, laboratorul de chimie dispune de calculator, laboratorul de fizica are in dotare calculator, laptop, retroproiector si ecran de proiectie, toate pentru modernizarea predării lecţiilor.

In fiecare sala de clasa exista difuzoare, conectate la statia de amplificare, sistem care permite anuntarea unor evenimente si comunicate, sustinerea unor lectorate cu parintii si elevii, expunerea unor teme de interes general. Statia de amplificare dotata cu difuzoare performante, este folosita si la serbari sau alte evenimente scolare.

 


Prin initiativa unor colective de parinti, cu sponsorizare din partea lor, in  salile de clasa, a fost schimbat in totalitate mobilierul existent cu altul modern, mesele fiind mai rezistente, scaunele fiind tapitate si mai confortabile.